Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact op!

Palliatieve zorg

Onze diensten

De teams van mijn zorg voor jou bestaan uit 4 tot 5 zorgverleners. Zij verzorgen en begeleiden u thuis in uw vertrouwde omgeving.

Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisatie wat de zorg rondom u en uw naasten nog completer maakt. Wij hebben ruime ervaring in het verlenen van terminale palliatieve zorg.

Mijn zorg voor jou is bevoegd en bekwaam om alle verzorgende en verpleegkundige taken zelfstandig uit te voeren. U heeft gedurende de hele dag (24 uur) een vertrouwde zorgverlener in uw buurt.

  • 24 uur zorg per dag door 1 zorgverlener, volgens rooster wisselen de zorgverleners elkaar af.
  • Wij leveren de palliatieve zorg volgens de laatste richtlijnen van het IKNL en voldoen aan de eisen van uw zorgverzekeraar.
  • Wij zijn gespecialiseerd in complementaire zorg zoals massage-, warmte-, en aromazorg dit volgens de laatste normen en met natuurlijke producten. Mijn zorg voor jou maakt hierbij gebruik van producten van “De Levensboom” als vaste leverancier en maakt zelf zorgproducten. Dit voor u als extra service zonder bijkomende kosten. Het maakt onze zorg “Mijn zorg voor Jou” compleet.
  • Wij hebben (indien gewenst) aandacht voor zingeving en spiritualiteit.
  • Wij bieden ondersteuning aan u en uw naasten bij het afronden en afscheid nemen van het leven.
  • Naast de zorg voor u en uw naasten is er ook ruimte voor licht huishoudelijke werkzaamheden en het verzorgen/bereiden van uw maaltijden. Dit alles is samenspraak met u.
  • Ook begeleiden wij alle zorggerelateerde afspraken, zoals het contact met uw huisarts, apotheek, verpleeghulpmiddelen enz enz. Wij kennen hierin goed de weg en de mogelijkheden.
  • Mijn zorg voor jou hecht veel waarde aan de kleinschaligheid en professionaliteit van haar zorgverleners. Onze kennis is actueel en er is veel aandacht voor scholing, persoonlijke begeleiding en verdieping.

Wat vergoedt mijn verzekering?

Het financiële plaatje in beeld

Contact

Bel ons gerust

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij geven u graag informatie en komen bij u langs voor een persoonlijk (intake) gesprek. Bel dus gerust wij zijn altijd bereikbaar!

arrow Bel gerust!
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×